Vi söker projektledare/administratör

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss under de kommande två åren fram till 31/12 2023. Tjänsten är en heltidstjänst och delad mellan projektledning samt administration Läs mer

Idrottstävling inomhus från 1 december
Från den 1 december 2021 ska anordnare av offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare antingen
ställa krav på att personer som är 18 år och äldre ska uppvisa vaccinationsbevis
eller vidta andra smittskyddsåtgärder.
Det är anordnaren som bestämmer vilket av alternativen som gäller för den enskilda offentliga tillställningen.

 

Nya restriktioner från 1 december 2021

Nu är det dags att nominera till Svensk Crickets styrelse  

Till förbundsstyrelsen vill vi hitta kandidater som stärker mångfalden i styrelsen. Vi vill ha en styrelse som representerar Svensk Cricket och alla dess medlemmar/verksamheter med ledamöter som tydligt kan och vill vara med i arbetet med att förverkliga en strategisk långsiktig utveckling av Svensk Cricket.
En styrelse som stöttar och ger Generalsekreterare och anställda mandat och förtroende att leda det operativa arbetet mot gemensamma långsiktiga mål.
Nominering till styrelsen
 


 

Rapport från det extra årsmötet 21 november 2021

34 ombud med sammanlagt 62 röster samlades i Idrottens Hus, Stockholm. Till orförande för mötet valdes Björn Eriksson, RF.
Första valet var ett fyllnadsval till Disciplinnämnden där Sathish Kunjir från Helsingborg SC valdes till ordförande fram till ordinarie  årsmöte 2022 och Sushant Devata Landskrona CC valdes till ledamot fram till 2023.
Gällande misstroendeförklaringen mot styrelsen beslutade årsmötet att rösta direkt utan  debatt och att rösta person för person. Fortsatt förtroende fick följande leadamöter: Ordförande Jamal Daftani, Dinesh Adhikari, Areeba Khan och Jayasree Sajja. 
Följande ledamöter fick inte fortsatt förtroende: Sanjay Kumar, Junaid Khan och Pavitra Ramachandran. Enligt SCF:s stadgar måste styrelsen bestå av 7 personer och årsmötet valde då tre ledamöter att ingå i en interimsstyrelse fram till ordinarie årsmöte 2022.
Följande personer ersätter de som inte fick fortsatt förtroende, Anukool Korde – Västerås CC, Usman Mughal – United CC och Rashmi Ganjagunte – Göteborg CC.
Björn Eriksson, RF:s ordförande avslutade mötet med att säga att RF följer Svensk Cricket noggrant och de är beredda att sätta in åtgärder om medlemmarna fortsätter att kalla till extra årsmöten. Han uppmanar medlemmarna att använda sig av ordinarie årsmöte och ta debatten där.

Nyhetsarkiv
December
2021